tisdag 29 januari 2013

Kycklingbullar & svar till anonym..


Jag fick en kommentar från "Anonym" på mitt inlägg "Trött" nu i dagarna,
S regeringens utredare konstaterade redan i mitten av 90-talet att ett av de stora hindren för mer jämställt uttag av föräldradagar är de kvinnor som hindrar männen.

– I debatten har det framhållits att det är papporna som väljer att inte vara lediga. Men vi har sett att det är mamman som är ovillig att släppa månader till pappan, säger Karl-Petter Thorwaldsson.

http://www.viforaldrar.se/artiklar/mammorna_hindrar"
SUCK säger jag bara om människor som drar sina egna slutsatser om andras familjeliv. Hur orkar man ens? Det där om att hindra mannen från att vara föräldraledig passar inte riktigt in i vår familj. Från och med årsskiftet är det ombytta roller här i familjen. Agnes är hemma & myser med pappi, mammi jobbar & varje kväll serverar kocken här i huset varm god middag till oss. Sug på den du anonym!! Häromkvällen serverades det kycklingbullar. Helt klart en ny favorit & passar även bra för en liten hungrig mage. 
Kycklingbullar
ca 15 st 
4 kycklingfilèer
2 äggulor
4 msk mjölk
1-2 msk ströbröd
Vitlök, spiskummin, salt & svartpeppar
Mixa kyckling, äggulor, mjölk & ströbröd. Smaksätt med pressad vitlök & kryddor. Forma smeten till bollar & lägg på oljad plåt eller bakplåtspapper. Grädda i ugnen cirka 20 minuter på 200 grader. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar