tisdag 8 januari 2013

Trött..


Jul & nyår puts väck & dessutom är jag tillbaka på jobbet efter nästan 1,5 års föräldraledighet. Ny tjänst & tillbaka som "vanlig" arbetare. Innan Agnes kom till världen var jag ganska drivande & engagerad. Med i ledningen & tog tag i det mesta. Men nu känns det skönt att luta sig tillbaka & inte ta på sig för mycket. Sen Agnes kom har jag fått helt andra perspektiv på jobbet, det finns något som är mycket viktigare just nu att lägga fokus på om man säger så. Efter bara två dagar är jag rätt så mör & längtar redan till fredag. Då blir det ett glas rödvin & skagenröra på rostat surdegsbröd. Kolla in till helgen så kommer receptet. Fortsatt trevlig vecka kamrater & jobba lungt.

Framgooglad bild.

1 kommentar:

  1. S regeringens utredare konstaterade redan i mitten av 90-talet att ett av de stora hindren för mer jämställt uttag av föräldradagar är de kvinnor som hindrar männen.

    – I debatten har det framhållits att det är papporna som väljer att inte vara lediga. Men vi har sett att det är mamman som är ovillig att släppa månader till pappan, säger Karl-Petter Thorwaldsson.

    http://www.viforaldrar.se/artiklar/mammorna_hindrar

    SvaraRadera