Här är ett recept på en annan mumsig kycklingrätt med citron & gul paprika. Jag kokar ett kycklingbröst & använder halva till kycklingrytan - sedan använder jag andra halvan & river ned på rivjärn till potatismos & serverar en annan dag.
Det är fiffigt att ha en bit fryst kött i frysen som man enkelt kan ta fram & riva ned till pasta eller potatis.
Citron & paprikakyckling ca 3 port.
Ett kycklingbröst
1 klyfta rödlök
1 bit gul paprika
ca 1 msk rivet citronskal
iMat
1 nystan kokt taglitelli
Koka kycklingbröstet ca 10 min i vatten som precis täcker. Tillsätt paprika,lök & citron sista 4-5 minuterna. Häll i mixerskål & tillsätt lite iMat samt kokt taglitelli. Mixa till valfri konsistens.
Potatis & palsternacksmos ca 3 port.
1 palsternacka
4 potatisar
1 tsk smör
Persilja
Skala potatis & palsternacka & skär i mindre bitar. Koka tills de mjuknat. Häll upp i mixerskål med lite kokspad, iMat, smör & persilja. Mixa.
Du har väl inte glömt att rösta på oss?
Vi har 6 röster hittills..
Dessutom ligger vi på plats 760 på hittarecept.se
med 32 besökare varje vecka..
Framgooglade bilder.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar