lördag 30 mars 2013

Glad påsk 2013..


Tidig påsk i år & så härligt med några extra dagars ledigt. Vad gör ni i påsk? Själva firar vi med farmor & farfar på landet. Äter lite god påskmat & avslutar påskmiddagen med ananaspaj. Gul, söt & kalasgod. Ha en trevlig påskafton!

Ananaspaj

Pajdeg

150 gram margarin eller smör
1 dl socker
1 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl

Fyllning

1 burk krossad ananas 400 gram
2 dl creme fraiche
1 ägg
3/4 dl socker
1 tsk vaniljsocker

Blanda ingredienserna till pajdegen & tryck ut i en pajform. Låt ananasen rinna av väl. Blanda creme fraiche, ägget, sockret & vaniljsockret. Rör ner ananasen & bred ut massan i pajdegen. Grädda pajen i 200 grader 30-40 minuter. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar